ADULIS

Heerlijke Samosa (borrelhap) in 5 smaken

Regio(s): Noord-Holland Coƶperatie: Pangea

Adulis levert de heerlijkste samosa’s aan restaurants, toko’s en particulieren. De samosa een heerlijke borrelhap afkomstig uit de Arabische wereld en Oost-Afrika. Eigenaar Mo runde als chef-kok en ondernemer jarenlang een prachtig restaurant aan zee in Eritrea en later in Sudan. Hij vluchtte naar het Westen voor het regime daar. Met zijn vrouw en zoon woont Mo nu in de regio Alkmaar. Hij wist in korte tijd ook de Nederlandse horeca te overtuigen van zijn culinaire kwaliteiten.
De samosa’s van Mo zijn nu online beschikbaar in vijf smaken: pittige kip, gekruid rundvlees, tonijn, kaas en een vega-groentenvariant. Mo levert zijn samosa’s in handzame bevroren pakketten. 

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in de samosa’s van Mo? Bekijk dan hoe hij ze levert (zie producten) en neem vrijblijvend contact met hem op. 

Producten

Samosa

Heerlijk gekruide pasteitjes in 5 smaken

Afrikaanse maaltijden

Injera (hartige pannenkoek) met vega of vlees

Mo's Moving Restaurant

Eritrese gastkok in uw restaurant

Over Mohammad

Mo is een enthousiaste en getalenteerde kok die al eerder 2 restaurants opbouwde in 2 landen. Na zijn vlucht uit Eritrea vanwege het regime wist hij zich in no time ook de Nederlandse Horeca voor zijn kunsten te interesseren. Mo woont met zijn vrouw en zoon in de regio Alkmaar. [..]

Beoordelingen

"Heerlijke hapjes tijdens ons event. Krokant en de Tonijn variant vond ik top! "
Jacqueline

"Wat een mooie variatie aan smaken.Origineel om te kunnen serveren in onze zaak. "
Simone